Nieuwbouw Thialf te Heerenveen

Weer een mooi referentieproject voor Mutraco…. Mutraco levert hier profielplaten voor de nieuwe schil van het Thialf Stadion.

Areco

Mutraco bv is sinds juli 2015 dit jaar officieel dealer geworden van Areco profiles. De profielen van Areco sluiten naadloos aan bij het huidige leveringsprogramma van Mutraco bv.

Verkooppunt Zuid-Nederland

WalRo Dak- en Gevelconcepten nu ook als Verkooppunt Zuid Nederland!

Per 1 februari 2015 is WalRo dak- en Gevelconcepten te Helmond officieel benoemd als Verkooppunt Zuid Nederland voor Mutraco Stalen en Aluminium Dak- en Gevelbeplating. Via WalRo Dak- en Gevelconcepten zijn nu ook de gehele bedrijfsdisciplines te verkrijgen.

WalRo Dak- en Gevelconcepten gaat, naast haar eigen Dak- en Gevelconcepten, Mutraco ondersteunen en, vanuit Verkooppunt Zuid Nederland, de markt verbreden in de regio’s Gelderland, Zeeland, Brabant en Limburg.

Graag verwelkomen wij uw vragen/aanvragen/opdrachten bij ons Verkooppunt Zuid Nederland!

Nieuw: MU-P Trend

Nieuw! Trend.

Ook kunt u kiezen voor de nieuwste trend voor het dak. Plannja Trend is een eenvoudig te installeren dakplaat, dat geeft uw huis een extra lift. Iedereen die droomt van een eerste klas dak kan eenvoudig die droom realiseren. Door middel van een kliksysteem worden de platen onderling vastgezet. Dus zijn er geen zichtbare schroeven. Plannja Trend is verkrijgbaar in vijf kleuren in de slijtvaste coating Plannja Hardcoat.

 

 

 

Kleuren:

    

Lengte:Max. 7000 (mm)